Vallastølen kan du bo på landet og samtidig leve sentralt

28 moderne boliger med nydelig utsikt mot Kalandsvannet

Solen som speiler seg i blankt vann, lyden av barnelatter, en nabo som smiler og lukten av dagens middag som godgjør seg på grillen… På Vallastølen blir det godt å leve.

Her får du mye boligglede for pengene!

Her vil du både bo tett på Vestlandsnaturen og ha kort vei til Nesttun sentrum. Boligene vil ligge i et rolig, frodig og solfylt område skapt for mennesker i alle livsfaser som ønsker en trygg og behagelig hverdag med skog og grøntarealer rett utenfor døren, og samtidig med gangavstand til butikker, buss, barnehage og skole. På det bilfrie og frodige tunet kan barna leke og utfolde seg trygt.

Del av noe større

Prosjektet vil totalt bestå av ca. 100-150 boenheter. Første byggetrinn er fordelt på 4 rekker, og vil være en kombinasjon av rekkehus og leiligheter. Disse vil være fra 37-120 m² i størrelse. Leilighetene vil gå over 1 eller 2 etasjer og rekkehusene over 3 etasjer. Prosjektet er planlagt oppført i tre byggetrinn. Fronten på boligene er sørvendt. Her vil det både finnes leiligheter på ett plan med livsløpsstandard for eldre og funksjonshemmede, rekkehus som er ideelle for barnefamilier og mindre leiligheter som er gunstige for førstegangskjøpere og pendlere. Smarte praktiske løsninger som enkel adkomst fra garasjeplass til leilighet med heis gjør livet behagelig. Det vil heller ikke være behov for å tenke på oppussing i mange år fremover. De ulike størrelsene på boenhetene legger til rette for en variert beboersammensetning. Her er det mulighet for at flere generasjoner kan bo sammen. Tenk så hyggelig å ha barnebarn og besteforeldre i nærheten!

Standard

Boligene på Vallastølen blir preget av et moderne arkitektonisk uttrykk med generøse vinduer i fasaden som gir godt med lys og luft til oppholdsrommene.

Det vil være 1-stavs eikeparkett i alle oppholdsrom. Innvendige dører leveres med flate terskler for å sikre luftstrømning gjennom leilighetene slik at ventilasjonsanlegget fungerer optimalt.

Kjøkkenet vil ha hvite, glatte fronter, laminert benkeplate og dobbel oppvaskkum.  Det leveres av HTH, Studio Sigdal eller tilsvarende og hvitevarer vil være fra Siemens eller tilsvarende.

Badet vil ha grå/lysgrå fliser på gulvet og hvite, matte fliser på veggene. Her vil det være nedfelt vask, speilskap og belysning. Og det vil være vegghengt toalett.

Boligene vil ha terrasser og balkonger med utgang fra stue som sikrer full nytelse av de gode solforholdene. Rekkehusene og noen leiligheter vil ha private uteområder på bakkeplan. Alle leiligheter vil ha balkong. I tillegg vil det være felles gatetun hvor det opparbeides lekeplasser med benker, bord, sandkasser og fine grøntområder. Parkering i underjordisk garasjeanlegg sikrer barna trygge og bilfrie omgivelser for lek og moro.

Rekkehusene

Rekkehusene vil ha vinduer som går over 3 etasjer og det vil være åpent fra øverste etasje i front og ned til stuen under for å skape et luftig uttrykk. Rekkehusene vil ha private uteområder på bakkeplan. De fleste rekkehusene får to adskilte oppholdsrom slik at familien også kan få litt kvalitetstid hver for seg. Dette er med på å forsterke ideen fra uteområdet – en følelse av fellesskap kombinert med muligheten for verdifull alenetid, både for store og små.

Leilighetene

I leilighetene kan man velge mellom et, to, tre eller fire soverom. I enkelte av dem er det også mulig å velge ekstra soverom som tilvalg. Alle leiligheter vil ha balkong og noen leiligheter vil ha private uteområder på bakkeplan.