Boligene ligger høyt og fritt med nydelig og utsikt mot Kalandsvannet og fjellene rundt. Her venter et eldorado av naturopplevelser knyttet sammen av et rikt nettverk av turstier. Samtidig er det kort vei til Nesttun sentrum og til Flesland lufthavn.

Minner skal skapes

Det vakre Smøråsfjellet ligger like bak prosjektet med spennende trollskog og sklier, et perfekt sted for søndagsturen! Kalandsvannet har fine badeplasser. Totland-området og Bontveit er også like i nærheten med idylliske gårder med høns, sauer og griser. Her finnes også kilometerlange, fine langrennsløyper. Gimmeland Juletreskog tilbyr hesteridning, egenhogst av juletre og møte med nissen. Her kan det skapes mange minnerike tradisjoner for hele familien.

Skole og fritid

Det finnes flere skoler og barnehager i nærområdet. Matbutikkene Spar Valle og Kiwi ligger kun noen minutters gange unna. Flere ballbinger og fotballbaner i nærheten gir også mulighet for utfoldelse. Høyt & Lavt Klatrepark og SATS ligger også like ved.

Offentlig kommunikasjon

Det er kort vei til offentlig kommunikasjon. Det tar ca. 7 minutter å kjøre til bybanestoppet (10 min på sykkel). Det er også gode bussforbindelser herfra til hele Bergen og mot Os. Flesland lufthavn ligger ca. 17 min unna med bil. 

Det tar 5 minutter å kjøre til Nesttun sentrum. Dette er et knutepunkt i Fana bydel for buss og bybane. Her finnes også kjøpesentre, pol, hyggelige gågater og et yrende torg.

Etter nye E39 mellom Os og Bergen åpnet høsten 2022, har biltrafikken i området gått betydelig ned. Dette gjør at man kan nyte de flotte omgivelsene uten forstyrrende bilstøy.